Compromesos amb el projecte educatiu

L’actual govern de CiU a Sant Quirze Safaja mai s’ha volgut involucrar en un projecte educatiu pel poble, de fet l’actual Llar i l’Escola és una herència –molesta- de l’época de govern dels ISQS-PM 2003-2007.

Sense il·lusió ni interés pels temes educatius, la seva decisió-promesa electoral va suposar descartar la construcció de l’escola i la Llar al Parc de l’Aigua i han preferit mantenir-nos a tots en barracons, i l’escola segregada del poble en un “descampat”.

 El paper del regidor no ha estat mai actiu i dinamitzador. Ha estat l’esforç i dedicació voluntària de l’AMPA i de les professionals dels dos centres (Llar i Escola) els qui han sol·licitat, demanat i fins i tot inventat sol·lucions a les dificultats del dia a dia. Per part de l’Ajuntament quan no ha estat el silenci per resposta, ha sigut “no tenim diners per fer ho”. I moltes vegades no es tracta de diners, sinó d’informació, de suport, d’establir una estratègia conjunta davant altres administracions... en definitiva, de construir amb les famílies i els professionals de la Llar i l’Escola una política educativa “participativa i consensuada.” 

Des de “Independents”, proposem a la resta de la comunitat educativa un diàleg permanent, transparent en quant a ingressos i despeses i col·laboratiu:

  • Volem recuperar les reunions periòdiques amb l’AMPA i oferir el suport administratiu.
  • Estem convençuts que el paper de l’Ajuntament als Consells Escolars ha de ser proactiu i propositiu i el nostre compromís és el de donar suport al conjunt de la Comunitat Educativa.
  • Cal dignificar l’espai provisional de l’escola, amb la millora de l’accés tant pels vianants com pels vehicles, augmentar la seguretat amb una senyalització adient i millorar la superfície del pati actual.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button