Cal unificar i cohesionar el poble

Sant Quirze Safaja ja no és aquell poble d’estiueig, aquella Suïssa del Vallès on passar-hi els mesos d’estiu i els caps de setmana. Sant Quirze Safaja és ja un poble on hi viu molta gent que treballa al Vallès i al Barcelonès. Independents per Sant Quirze Safaja creiem que és fonamental fer un planejament urbanístic que minimitzi la disgregació entre urbanitzacions. Cal unificar i cohesionar el poble. No es pot continuar amb una política de fer créixer el poble a base de requalificacions de parcel•les i d’augmentar les urbanitzacions. Cal fer una unificació a través d’arranjaments de camins.
Caldria decidir i aprovar les bases i estratègies del creixement urbanístic en un POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal), però en aquests moments de crisi, fer un POUM és inviable per l’alt cost econòmic. Per això els Independents per Sant Quirze Safaja proposem fer un PAUM,  (Pla d’Actuació Urbanística Municipal),  més econòmic, que establiria les directrius globals del planejament urbanístic, unes directives que són vinculants.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button