‘Famílies i Escola’

A partir d'avui, a la Xarxa de Televisions Locals (XTVL)  arrenca de nou 'Famílies i Escola', un format de televisió per promoure polítiques educatives

Aquest divendres arrenca la tercera temporada del programa Famílies i Escola, l'espai de la Xarxa de Televisions Locals adreçat a tota la comunitat educativa on es donen eines per a l'educació dels fills.

'Famílies i Escola' és una producció fruit de la col.laboració entre l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes d'estudis sufragats amb fons públics no universitaris de Catalunya (FAPAES) i la Xarxa Audiovisual Local (XAL) realitzada pel Canal Terrassa Vallès.

La sèrie emetrà 13 nous capítols, cadascun tindrà un tema central al voltant d'un tema relacionat amb l'educació dels fills i filles, a on es convidarà a un expert i participarà una família que aportarà la seva experiència.

Es parlarà entre d'altres temes, de l'autoestima al primer programa, del respecte i la prevenció de la violència, de la relació amb els avis o amb l'escola, de coeducació, d'anorèxia i bulímia, de prevenció de drogues i alcohol, o de la navegació per la xarxa.

Com a la temporada anterior, es podrà veure el programa i participar-hi mitjançant el seu bloc. Amb aquesta eina, el programa es converteix en una escola de pares, que pot facilitar l'organització de debats al voltant dels temes tractats a les AMPES o a les regidories d'Educació dels ajuntaments.
Com a principal novetat d'aquesta temporada el programa recorrerà la geografia catalana per apropar-se als pares i mares que visiten el plató. Aquesta actuació s'emmarca en la línia d'Equitat i èxit escolar per a tothom de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.

Dada obtinguda de: 

http://www.diba.cat/prem/noticia.asp?id=12361

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button