La Vanguardia recull les nostres paraules

El diari La Vanguardia ha recollit el nostre punt de vista sobre la construcció i inauguració de demà  de la pista poliesportiva.

Us reproduïma la carta al director:

Aquest dissabte s'inaugurarà a Sant Quirze Safaja una pista poliesportiva coberta. La inauguració es fa a corre-cuita un dia abans del límit de fer actes publicitaris prop d'uns comicis electorals. És probable que en els parlaments no s'expliqui que en aquell solar hi havia d'anar l'escola municipal, un projecte educatiu que es va recuperar l'any 2005.

És probable que tampoc no s'expliqui que els alumnes de Sant Quirze Safaja ocupen uns barracons en un terreny inundable pel riu i situat al costat de la carretera, i que a causa de l'èxit de matrícula aquest curs s'hi ha hagut d'afegir un tercer mòdul.

Ningú no recordarà que l'anterior equip de govern, format per Independents per Sant Quirze Safaja-Progrés Municipal, havia acordat amb el Departament d'Educació la cessió del terreny on s'inaugura el poliesportiu per construir-hi l'escola i la pista esportiva. Ningú no dirà que en un poble de 600 habitants no té sentit gastar-se més d'un milió per a un equipament que només s'usarà quan sigui festa major.

Dissabte el discurs serà un altre, però recordaré que s'ha prioritzat un projecte poliesportiu buit per damunt d'un projecte educatiu necessari.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button