Abans del 18 de febrer

La Diputació  de Barcelona informa que: 

“Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) conjuntamente amb la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de la provincia, desenvolupen des de l’any 2001 el Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de les comarques de Barcelona. 

La campanya de vigilància d’aquest estiu 2011 començarà el 15 de juny i finalitzarà a primers de setembre, en funció del risc d’incendi forestal associat a cada zona de vigilância. 

Les inscripcions s’han de fer abans del 18 de febrer 2011 i cal presentar el formulari de la sol·licitud directamente a l’ADF del municipio que l’aspirant prefereixi en primera opció o bé a l’Ajuntament corresponent.”

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button