Ara per ara… ha passat l’eclipsi!

Hem estat “eclipsats” en els dos últims Butlletí Municipal, el que ha estranyat a moltes persones. 

En data 23 d’octubre 2010 amb registre d’entrada 2010/1280 varem presentar un escrit a  l’ajuntament fent constar la nostra queixa per l’absència del nostre text en el butlletí. També volíem saber qui, com i quan ens van demanar  la nostra aportació al Butlletí. Com de costum, la nostra carta ha quedat sense resposta, però el cert és que ningú ens ho havia demanat. La manca de resposta és prou significativa. 

El dia 14 de gener 2011 hem rebut una carta en la qual sense donar-nos, també, com de costum, cap explicació ni excusa respecte el nostre “eclipsi” en els dos butlletins anteriors, se’ns demana un text per el proper butlletí. 

Amb aquesta actitud prepotent i desconsiderada no es tira endavant al poble. Sempre hem ofert la nostra col·laboració perquè entenem que s’han de sumar esforços i que és necessari el diàleg. El joc brut no tindrà futur. 

L’actual equip de govern no entén la paraula col·laborar i només vol una oposició municipal submisa i callada. No ho han aconseguit, i no ho aconseguiran, perquè això seria trair als nostres electors que són la meitat del  poble. Resulta lamentable que la línea de l’actuació de l’equip de govern es pugui resumir en una frase: “tenim la força i no necessitem cap diàleg”, oblidant que el respecte dels drets de l’altre són sempre indefugibles i que contestar les cartes és de bona educació. 

Malgrat tot, els Independents per SQS-PM sempre estem en disposició d’ajudar a tirar el poble endavant. La   mà dels independents, està i estarà sempre estesa i disposada al diàleg. No vivim en el passat. Volem viure forjant el futur. Els moments són difícils i cal fer front a la situació unint voluntats i no generant conflictes. 

Altre actitud és estèril. Per això, fem novament una crida a la concòrdia en el ben entès que mai consentirem que es menystinguin els nostres drets ni els de ningú.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button