Ple “exprés”

Al voltant del mig dia del dissabte 16 d’octubre els regidors  vàrem ésser convocats a un ple extraordinari i urgent pel dilluns següent a las 9:30 hores per “ratificar les modificacions imposades per la Comissió d’Urbanisme al text refós de la modificació puntual dels terrenys destinats a equipament educatiu a la finca El Cerdà”.

La convocatòria no explicava quins eren els motius de tanta urgència que tampoc van ser aclarits en el ple,  ni la raó per la qual l’hora de la convocatòria era tan poc adient per facilitar la participació ciutadana i dels regidors.

El ple va durar vuit minuts i el seu desenvolupament va ésser lamentable. La intervenció de la portaveu d’Independents per SQS va estar sistemàticament interrompuda per l’alcalde i el primer tinent d’alcalde, i es va passar a la votació sense deliberació ni debat. Ateses les circumstàncies, Independents per SQS-PM van votar en contra.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button