Sol·licitem a l’Ajuntament que torni a haver un caixer automàtic al poble

Anteriroment el poble comptava amb un caixer automàtic en la llavors "zona comercial", on hi havia La Tenda i la farmàcia. Aquest caixer però, va ser retirat ja fa un cert temps.

Fa pocs dies la Diputació de Barcelona va anunciar la posada en marxa d'un nou projecte que té per finalitat instal·lar caixers automàtics als pobles de menys de 5.000 habitants, donant ajuts i suport als ajuntaments per a que puguin acollir-se, per disposar així de caixer automàtic.

És per això que, des del nostre grup ISQS, hem sol·licitat a l'Ajuntament que s'aculli a aquest projecte, amb la finalitat de satisfer la demanda de diversos ciutadans i ciutadanes que ens han fet arribar al respecte.

Esperem doncs que en un termini curt de temps, ja puguem treure diners en efectiu i fer operacions bancàries des d'un caixer instal·lat al bell mig del nostre poble.

Més informació:

https://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/la-diputaci%C3%B3-de-barcelona-posa-en-marxa-un-projecte-per-instal%C2%B7lar-caixers-autom%C3%A0tics-als-pobles-de-menys-de-5.000-habitants#.Yg0BmvlpezJ.whatsapp

Font imatge: RTVE

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button