La Diputació simplifica els tràmits administratius per facilitar als ajuntaments les sol·licituds del Catàleg de Serveis

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el vicepresident primer de la corporació, Dionís Guiteras, `van  presentar el nou marc de cooperació local per a aquest mandat. L'acte, celebrat a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha estat dirigit als municipis d'aquesta comarca i del Barcelonès.

A la roda de premsa prèvia a la presentació, la presidenta Mercè Conesa ha destacat el paper de la Diputació a l'hora d'impulsar les inversions del territori ja que «s'acompanya als ajuntaments», que són els que acaben donant prioritat als projectes que es duen a terme.

D'altra banda, Guiteras ha recordat que la Diputació dóna eines per poder respondre a les necessitats i aspiracions dels ciutadans. El vicepresident primer també ha anunciat que«hem facilitat i simplificat» l'accessibilitat al Catàleg, al moment de tramitar aquesta carta de serveis independentment de l'estructura que tingui cada ajuntament.

 

Font i més informació: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/la-diputacio-simplifica-els-tramits-administratius-per-facilitar-als-ajuntaments-les-sol-licituds-del-cataleg-de-serveis

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button