Un Ple extraordinari amb masses presses

Al Ple extraordinari del 14 de juliol, es van adoptar els següents acords:

  • Acord de modificació de la plantilla de personal de la Corporació.

En base a una pretesa “Memòria del Pla Estratègic per a la Revisió i Construcció d’un Model Organitzatiu Eficaç”, el ple va acordar amortitzar un lloc de treball del àrea administrativa el que comporta l’acomiadament d’una empleada municipal.

Els Independents varem votar en contra perquè:

a)     l’ajuntament ve dient, sistemàticament, que no donen l’abast. En conseqüència, suprimir una administrativa representarà reduir la qualitat de l’atenció al ciutadà.

b)     es retalla per baix quan s’ha de retallar per dalt (al menys per donar exemple).

c)      encara no hem tingut accés a la pretesa memòria que fonamenta la decisió.

  • Acord d’aprovació del conveni de cooperació administrativa amb el Consorci per a la defensa de la Conca del riu Besòs sobre la gestió del servei municipal de clavegueram.

És un tema important ja que bona part del clavegueram no està connectat a la canonada general que porta a l’Estació Depuradora i és presumible que aquestes aigües residuals s’avoquin al medi ambient sense més tràmit.

És cridaner que un tema tant important es tracti precipitadament en un ple extraordinari, convocat amb només que 48 hores d’antelació, amb una documentació totalment insuficient.

Sembla que l’únic que es pretén és donar carta blanca a l’alcalde i habilitar-lo per signar documents de contingut desconegut, sense participació ciutadana i comprometre al poble a uns pagaments que no estan quantificats.

S’albira una nova taxa en perspectiva i demanem que es facin quantes reunions informatives siguin necessàries per aclarir tots els extrems i conseqüències de les decisions que es puguin adoptar.

Per tot això Independents per SQS va votar en contra.

  • Creació del Registre públic d’Unions Estables de Parella.

Ha quedat establert aquest Registre.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button